قیمت مرغ | قیمت مرغ بازار

قیمت مرغ برای شب یلدا چقدر شد؟ | قیمت مرغ در سی ام آذرماه

قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.

قیمت مرغ برای شب یلدا چقدر شد؟ | قیمت مرغ در سی ام آذرماه
کدخبر : 8008
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

در طول این چندماه قیمت مرغ نوسانات شدیدی را تجربه کرده است.قیمت مرغ نیز در پی گرانی سایر کالاها افزایش قیمت داشت. قیمت مرغ نسبت به اوایل سال 1401 قیمت مرغ تا کنون رشد چند درصدی داشته است. قیمت مرغ تا مرز کیلویی 100 هزار تومان هم پیش‌روی داشته است. قیمت مرغ و بالا بودن آن موجب شده خیلی از خانوارها آن را از سبد غذایی خود حذف کنند. قیمت مرغ روزانه مشخص می گردد.

قیمت انواع مرغ در سی ام آذر ۱۴۰۱ به شرح زیر است:

نوع مرغ

قیمت(تومان)

ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق

    ۸۸,۵۰۰

مغز ران بدون پوست بدون استخوان

    ۹۹,۵۰۰

ساق مرغ بدون پوست و سر ساق

    ۹۹,۰۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال

    ۹۹,۴۰۰

سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو

    ۹۵,۵۰۰

ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال

    ۸۸,۰۰۰

بال کبابی ساده - بدون نوک بال

    ۶۷,۰۰۰

بازوی کبابی ساده

    ۴۴,۵۰۰

مخلوط بال و بازو کبابی ساده

    ۵۹,۰۰۰

فیله مرغ

    ۱۲۹,۷۰۰

گردن مرغ بدون پوست

    ۲۰,۰۰۰

شنیتسل بدون آرد

    ۱۲۰,۲۰۰

جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده

    ۱۲۲,۲۰۰

دل مرغ پاک کرده

    ۱۹,۰۰۰

جگر مرغ

    ۱۸,۰۰۰

سنگدان مرغ

    ۱۹,۰۰۰

پای مرغ

    ۹,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی

    ۱۱۰,۰۰۰

بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی

    ۶۸,۰۰۰

بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)

    ۹۹,۰۰۰

مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)

    ۶۲,۵۰۰

تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی

    ۵۵,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی

    ۴۸,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی

    ۲۹,۹۰۰

تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی

    ۲۲,۹۰۰

منبع:بازار

ضرر ۱۰ هزار تومانی مرغداران در فروش هر کیلو تخم‌مرغ

 

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن گفت: قیمت تمام شده هر کیلو تخم‌مرغ برای مرغداران ۴۹ هزار تومان است که در حال حاضر با ۱۰ هزار تومان کمتر آن را به بازار عرضه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمد مرادی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد با بیان اینکه تحت قالب سامانه سماسط(سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور) اطلاعات جامعی از وضعیت تولید داریم، گفت: در این سامانه می‌توانیم به صورت برخط میزان تخم‌مرغ تولید شده، شهر و روستا و واحد تولیدی، میزان تلفات و… را رصد کنیم.

وی ادامه داد: علیرغم اینکه امسال سال پرفرازو نشیبی داشتیم و به بخش‌های مختلف کشور شوک وارد شد خوشبختانه در بخش مرغ تخمگذار اتفاقی رخ نداده و حتی توانستیم ۵ درصد بیشتر از برنامه تعیین شده تولید کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با اشاره به اینکه هیچ کمبودی تا پایان سال نداریم و شرایط پایدار است، گفت: پیش بینی می‌شود که تا پایان سال میزان تولید تخم‌مرغ در کشور در سال ۱۴۰۱ به عدد یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برسد. این در حالیست که سال گذشته یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن تخم مرغ در کشور تولید شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های در پاسخ به اینکه چرا با وجود اینکه آمار تولید و مصرف در کشور وجود دارد گفته می شود تا پایان سال حدود ۶۰ هزار تن تخم‌مرغ مازاد خواهیم داشت؟ گفت: همیشه در برنامه‌ریزی ها به گونه‌ای عمل می کنیم که بیشتر از نیاز کشور تولید شود و سوپاپ اطمینانی وجود داشته باشد که اگر خسارت و تلفاتی ایجاد شد کمبودی نداشته باشیم. گاهی این تخم‌مرغ ها به سرعت وارد بازار می شوند اما گاهی روند جذب آن به بازار تدریجی خواهد بود.

به گفته وی سرانه مصرف تخم‌مرغ در کشور بالای ۱۴ کیلو است. سرانه مصرف ما نسبت به کشورهای توسعه یافته پایین و نسبت به میانگین دنیا بالا است.

مرغداران در فروش هرکیلو تخم‌مرغ ۱۰ هزارتومان ضرر می کنند.

صالح آبادی: ما برای سال آینده برنامه مان زیر ۲۵ درصد است، امسال زیر ۳۰ درصد است، سال آینده ان شاء الله زیر ۲۵ درصد را برنامه ریزی کردیم. آن ارز‌های دولت که عرض کردم ما آبان ماه ۱۴۰۱ به آبان ماه ۱۴۰۰ رشد خالص دارایی خارجی بانک مرکزی که ناشی از خرید ارز‌های دولت بود ۱۷ و ۹ دهم درصد بوده در حالی که پایان آبان ماه ۱۴۰۱ به پایان اسفند ماه سه و هشت دهم درصد ما توانستیم امسال این روند را خوب کنترل کنیم یعنی هر ارزی که دولت در اختیار ما قرار داده، سریع این ارز را در بازار عرضه کردیم و ریالش را از جامعه جمع کردیم. مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها در زمان‌های مختلف تغییر می‌کند، بعضی وقت‌ها این افزایش پیدا می‌کند، این افزایش اش ناشی از چند عامل است؛ یک عامل افزایش مطالبات بانک مرکزی از بانک ها؛ فروش ارز است. ما موقعی که ارز را به جامعه می‌فروشیم ریال را جمع می‌کنیم، نقدینگی در بانک‌ها کمتر می‌شود، باعث اضافه برداشت بانک می‌شود. ما سپرده قانونی بانک‌ها را در اجرای کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها اگر بانکی تخطی داشت از آن رشد مقداری ترازنامه سپرده قانونی اش را از ۱۰ تا ۱۱ درصد به ۱۵ درصد افزایش دادیم؛ این هم بخشی از منابع نقدی بانک‌ها را جمع می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان