تست روانشناسی | روانشناسی

تست روانشناسی | تو زندگیت خیلی مشکل داری؟ بیا اینجا تا راه حل همرو بهت بگم

ازدواج پدیده‌ای بسیار مهم در زندگی انسان‌ها محسوب می‌شود. ما هیچ کدام‌مان نمی‌خواهیم تا ازدواجی ناموفق را تجربه کنیم. همواره در تصورات خود زندگی همراه با شادی و خوشی تا آخر عمر را کنار هم می‌بینیم؛ بنابراین برای اینکه به این امر دست پیدا کنیم، لازم است تا از یکدیگر شناخت کافی را پیدا کنیم.

تست روانشناسی | تو زندگیت خیلی مشکل داری؟ بیا اینجا تا راه حل همرو بهت بگم
کدخبر : 15508
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

خبرنگار: عرفان پارسا

تست روانشناسی یک ابزار است که توسط متخصصین روانشناسی برای تعیین و اندازه‌گیری ویژگی‌های شناختی، عاطفی، شخصیتی و رفتاری فرد در نظر گرفته می‌شود. این تست‌ها به صورت مختلف طراحی و اجرا می‌شوند. برخی از این تست‌ روانشناسی ها توسط روانشناسان برای تشخیص اختلالات روانی و رفتاری، تحلیل شخصیت و تعیین سطح هوشی و توانایی‌های شناختی شخص استفاده می‌شوند. تست‌های روانشناسی ممکن است شامل پرسشنامه، آزمون‌های شناختی، آزمون‌های عملکردی، و آزمون‌های فیزیولوژیک باشد.

 برای این که شناخت کافی پیدا کنیم و ازدواج موفقی داشته باشیم یکی از مقوله‌هایی که می‌تواند به ما کمک کند، مشاوره پیش از ازدواج است. ضرورت مشاوره پیش از ازدواج از این ‌جهت اهمیت دارد که افراد برای رسیدن به شناخت کافی از یکدیگر باید از فرد متخصص در این زمینه کمک و مشاوره بگیرند. هدف از مشاوره پیش از ازدواج رسیدن به پاسخ موارد زیر است:

۱. آیا دو طرف برای ازدواج و نامزدی آمادگی کافی دارند؟

۲. آیا شرایط دو طرف با یکدیگر همسان و هم کف است؟

۳. آیا مهارت‌های لازم برای ورود به زندگی مشترک را دارند؟

با مشاوره پیش از ازدواج می توانیم از مشاوری کمک بگیریم که با دیدی منطقی و همدلانه به ازدواج ما نگاه کند. بنابراین می تواند در ادامه زندگی ما بسیار موثر باشد.

اعتیاد

همه ما می‌دانیم که بلای اعتیاد می‌تواند علاوه بر خود فرد دامن اطرافیان فرد معتاد را هم بگیرد. بیماری اعتیاد دارای یک ماهیت منحصربه‌فرد و جداگانه بوده و توسط بیماری‌های دیگر به وجود نیامده است. معتادان صرف به علت شرایط اجتماعی، شرایط زیستی یا بیولوژیک به بیماری اعتیاد مبتلا نمی‌شوند. در واقع عوامل متعدد شناخته‌شده و حتی شناخته‌نشده‌ای وجود دارد که منجر به بیماری اعتیاد می‌شود؛ اما علم پزشکی ثابت کرده است که برخی عوامل ازجمله عوامل ژنتیکی ممکن است در بروز این بیماری دخیل باشد.

ممکن است که ما به علت شرایط یا ملاحظات خاص درمانی، مصرف مواد مخدر را آغاز کنیم اما پس‌ازآنکه بیماری پیشرفت کرد در آن حالت اعتیاد خود به پدیده‌ای جداگانه تبدیل می‌شود. برای مثال، ممکن است فردی برای غلبه بر افسردگی یا دردهای مزمن به مصرف مواد مخدر روی آورد اما مصرف بلندمدت مواد مخدر است که سرانجام به بروز بیماری اعتیاد می‌انجامد.

هنگامی که افراد در تله ی اعتیاد گرفتار می شوند،  میتواند روابط عاطفی فرد،اقتصاد و … او را به نابودی بکشاند. بنابراین لازم است تا با انواع اعتیاد آشنا شویم تا بتوان از آن پیشگیری کنیم.

درمان اعتیاد افراد اگرچه سخت است اما ممکن است . در نتیجه باید برای درمان آن تلاش کنیم.

طلاق

یکی از پدیده های در حال افزایش در جوامع امروز طلاق است. ما در اکثر مواقع زندگی خود را با عشق شروع می کنیم. در اوایل ازدواج، زندگی در کنار معشوق مان زیبا سپری می‌شود. اما پس از مدتی در برخی از ازدواج‌ها، عشق بین زوجین به تدریج کم می‌شود تا جایی که دیگر نمی‌توانند با یکدیگر زندگی کنند.

طلاق میان زوجین دلایل بسیار مختلفی دارد. عدم شناخت کافی زوجین از یکدیگر، اعتیاد، مشکلات اقتصادی، خیانت، دخالت اطرافیان در زندگی  و… از جمله دلایلی است که می تواند منجر به طلاق شود.

در واقع به طور کلی به دو شکل جدایی میان زوجین اتفاق می افتد.

۱. در این نوع از طلاق، زوجین به شکل رسمی و از طریق دادگاه به طور قانونی از یکدیگر طلاق می‌گیرند. به این نوع از جدایی که در واقع طلاق رسمی گفته می‌شود، دیگر زن و شوهر در کنار  یکدیگر زندگی نمی‌کنند.

۲. در نوع دیگر طلاق که به شدت در حال افزایش است، زوجین اگر چه در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند اما هیچ گونه رابطه عاطفی، محبت، رابطه جنسی و… در بین آن ها مشاهده نمی‌شود. در واقع اگرچه در کنار هم و در یک خانه زندگی می‌کنند اما به عنوان دو انسان تنها و مستقل به زندگی خود ادامه می‌دهند. به این نوع از جدایی،طلاق عاطفی می گویند.

هر دو شکل طلاق آسیب های بسیاری را برای زوجین به همراه دارد. در زندگی پس از طلاق هر یک از اعضای خانواده به ویژه کودکان به نحوی دچار آسیب‌های پس از طلاق و مشکلات روحی می‌شوند.

خیانت

خیانت موضوعی بسیار دردناک است که درد و ناراحتی بسیاری را برای ما ایجاد می‌کند. در اوایل رابطه، عاشقانه‌ترین زندگی را با فرد مقابل خود تصور می‌کنیم. زندگی که بدون وجود فرد مقابلمان اصلا قابل تصور نیست. اما بر اثر سرد شدن رابطه یا به دلایل دیگر ناگهان متوجه می‌شویم که معشوقمان به ما خیانت کرده است. به طور قطعی چنین وضعی بسیار دردناک است.

در مواجهه با خیانت اصولا سه نوع الگوی رفتاری مشاهده می‌شود.

۱‍. برخی رابطه خود را به پایان می‌رسانند و از یکدیگر جدا می‌شوند.

۲. برخی دیگر خیانت همسرشان را انکار می‌کنند. گویی که هیچ اتفاقی در زندگی این افراد اتفاق نیفتاده است.

۳. برخی تلاش می‌کنند تا رابطه خود را دوباره به شکلی سالم با یکدیگر بسازند.

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان