وام فوری | وام فوری بدون ضامن

زمان پرداخت وام فوری نوسازی تاکسی‌های فرسوده تهران اعلام شد

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز پرداخت وام با کارمزد ۸ درصدی برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده از امروز خبر داد.

زمان پرداخت وام فوری  نوسازی تاکسی‌های فرسوده تهران اعلام شد
کدخبر : 14113
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

وام فوری یکی از تسهیلات بانکی وسوسه برانگیز است.در شرایط اقتصادی فعلی و کمبود نقدینگی، مردم را تشویق به گرفتن وام فوری میکند. زوج های جوان و کار آفرینان برای شروع تازه می توانند از وام فوری برای تحول زندگی خود استفاده کنند. نیاز به وجه نقد برای شروع یا اتمام کاری باعث پیداکردن طرفداران زیادی برای وام فوری شده است. اخبار جدید از وام فوری را در ادامه بخوانید.

زمان پرداخت وام نوسازی تاکسی‌های فرسوده تهران اعلام شد

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از آغاز پرداخت وام با کارمزد ۸ درصدی برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده از امروز خبر داد.

مهدی وحدت کار از تسهیلات جدید برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده خبر داد و گفت: نوسازی ناوگان تاکسی‌های فرسوده با ارائه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۸ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه با سه ماه تنفس از ابتدای شهریورماه سال جاری برای نوسازی تاکسی‌ها آغاز خواهد شد.وی افزود: در این طرح، شهرداری تهران از منابع داخلی خود تسهیلاتی برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده با مشارکت صندوق کارآفرینی امید فراهم آورده است. به طوری که تاکسیرانان برای دریافت تسهیلات با مراجعه به اداره نوسازی سازمان تاکسیرانی باید نسبت به ثبت نام اقدام‌ می کنند و متناسب با زمان ثبت نام برای تشکیل و تکمیل پرونده بانکی به صندوق کارآفرینی امید برای بهره‌مندی از تسهیلات معرفی می‌شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران خاطرنشان کرد: در صورتی که خودروساز به تعهد خود عمل کند و پیش فاکتور را در زمان بندی مشخص مطابق با قرارداد منعقد شده با نماینده سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور صادر کند، طرح نوسازی ناوگان مطابق با زمان بندی پیش بینی شده محقق خواهد شد.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی در پایان عنوان کرد: خودروی «سمند سورن پلاس» برای متقاضیان با قیمت حدود ۳۶۲ میلیون تومان عرضه می‌شود و با توجه به اینکه تحویل خودرو سه ماه پس از تکمیل پرداخت است و نظر به اجرای طرح کلید به کلید، تحویل خودروی فرسوده در روز دریافت خودروی جایگزین انجام می شود. مبلغ ارزش اسقاط نیز توسط مراکز به تاکسیرانان پرداخت می‌شود.

در طرح نهال بانک ملی افراد دارای حساب قرض‌الحسنه در نزد بانک ملی می‌توانند نسبت به دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان اقدام کنند. این تسهیلات بدون سود و دارای ۴ درصد کارمزد است و شخص وام گیرنده نباید به بانک بدهکار یا دارای چک برگشتی باشد.
به گزارش بانک  اول مشتریانی که خواهان وام 300 میلیون تومانی بانک ملی هستند باید در یکی از شعب این مجموعه سپرده قرض الحسنه داشته باشند. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و به آن سودی تعلق نمی‌گیرد. متقاضیان این تسهیلات باید تنها چهار درصد کارمزد بپردازند. ضمانت اصلی برای دریافت این تسهیلات ارائه ضامن رسمی است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این وام نیز به 60 ماه می‌رسد. متقاضیان این تسهیلات نباید به هیچ عنوان بدهی معوق یا چک برگشتی ثبت شده در سیستم بانک مرکزی داشته باشند.
شرکت
بانک ملی
نام وام
نهال ملی
سود
4 %
این تسهیلات قرض‌الحسنه است
سقف وام
300 میلیون تومان
نوع ضمانت
ضامن رسمی
نیاز به سپرده
حساب سپرده لازم
قرض الحسنه
مسدودی سپرده
حداکثر زمان بازپرداخت
60 ماه
قسط وام
5,524,957 تومان
کل سود وام
31,497,397 تومان
مجموع رقم وام و سود
331,547,397 تومان
سپرده جداگانه
-
هزینه‌های جانبی
۱۰۰ هزار تومان شامل: تشکیل پرونده و اعتبارسنجی
شرایط و مقررات
وام گیرنده به بانک بدهکار یا دارای چک برگشتی نباشد

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی از آغاز فرایند ثبت، شناسایی و ارزیابی درخواست شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال از محل منابع جزء ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور با هدف کمک به توسعه اشتغال زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور با اولویت شرکت‌های مناطق محروم و مرزی و با همکاری ۱۰ بانک عامل در کشور خبر داد.

 روح‌الله ذوالفقاری با اشاره به جزء ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، اظهار کرد: امسال ‌پنج هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه به عنوان تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های فناور و خلاق پیش‌بینی شده است. بر همین اساس صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به شناسایی، ارزیابی اولیه و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به بانک‌های عامل اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه سقف تسهیلاتی که در جریان این طرح به هر شرکت‌ اعطا می‌شود، سه میلیارد تومان خواهد بود، تصریح کرد: نرخ کارمزد این تسهیلات ۴ درصد (قرض‌الحسنه) و دوره بازپرداخت آن نیز ۴۸ ماه است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به اینکه در این فرآیند ۱۰ بانک عامل صندوق نوآوری را همراهی خواهند کرد، گفت: این بانک‌ها شامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، قرض‌الحسنه رسالت، ملی، ملت، صادرات، تجارت، سینا، توسعه تعاون، سامان و اقتصاد نوین است.

ذوالفقاری در ادامه درباره نحوه محاسبه مبلغ تسهیلات از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای معرفی به بانک‌ها نیز گفت: این تسهیلات بنا به درخواست متقاضیان با دو الگو محاسبه می‌شود؛ الگوی اول «تثبیت اشتغال ایجاد ‌شده» است. در این روش، «خالص افزایش اشتغال» در شرکت از فروردین ۱۴۰۱ تا تیر ۱۴۰۲ بر اساس شاغلان تمام‌وقت لیست بیمه ملاک محاسبه قرار می‌گیرد. «خالص افزایش اشتغال» شرکت، از طریق تفریق «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه فروردین‌ماه ۱۴۰۱» از «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه تیرماه ۱۴۰۲» به دست می‌آید. به ازای هر نفر «خالص افزایش اشتغال» با مدرک کارشناسی و بالاتر، تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی شاغل، عضویت شاغل در بنیاد ملی نخبگان و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود.

وی افزود: الگوی دوم نیز «ایجاد اشتغال جدید» است. در این روش، شرکت با تکمیل کاربرگ‌های مندرج در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح خود برای ایجاد اشتغال جدید را به همراه «فرم تعهد اشتغال» (ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی) بارگذاری می‌کند. با ارزیابی طرح توسط صندوق، «خالص افزایش اشتغال» شرکت برآورد و تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی شاغلان جدید و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین درباره شرایط شرکت‌های متقاضی تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ هم گفت: شرکت باید جزء شرکت‌های دانش‌بنیان (مورد تأیید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری)، شرکت‌های فناور (مورد تأیید یکی از پارک‌های علم و فناوری کشور) یا شرکت‌های خلاق (مورد تأیید دبیرخانه توسعه زیست‌بوم واحدهای خلاق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری) باشد. همچنین شرکت نباید مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت باشد، یعنی بر اساس اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۱، زیان انباشته کمتر از ۵۰ درصد سرمایه ثبت‌شده آن باشد. ضمن اینکه شرکت باید دارای کد کارگاهی و لیست بیمه بوده و فاقد قسط معوق یا چک برگشتی باشد.

ذوالفقاری در پایان درباره نحوه مراجعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق برای بهره‌مندی از این تسهیلات نیز گفت: این شرکت‌ها می‌توانند به وبگاه صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی www.inif.ir مراجعه و درخواست را در سامانه غزال ثبت کنند. ما نیز این درخواست‌ها را بررسی کرده و شرکت‌ها را به تناسب نیازهایشان و طرحی که قرار است اجرا کنند، به یکی از بانک‌ها معرفی می‌کنیم تا از تسهیلات پیش‌بینی‌شده بهره‌مند شوند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان