قیمت مرغ | قیمت مرغ در بازار

گرانی قیمت مرغ امروز 9 مرداد ماه در بازار | کاهش ۵۰ هزارتومانی قیمت مرغ از امروز

قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.

گرانی قیمت مرغ امروز 9 مرداد ماه در بازار | کاهش ۵۰ هزارتومانی قیمت مرغ از امروز
کدخبر : 13537
پایگاه خبری تحلیلی گشتنی نیوز :

قیمت مرغ و بالا بودن آن موجب شده خیلی از خانوارها آن را از سبد غذایی خود حذف کنند. قیمت مرغ نیز در پی گرانی سایر کالاها افزایش قیمت داشت. قیمت مرغ تا مرز کیلویی 100 هزار تومان هم پیش‌روی داشته است.در طول این چندماه قیمت مرغ نوسانات شدیدی را تجربه کرده است.  قیمت مرغ نسبت به اوایل سال 1401 قیمت مرغ تا کنون رشد چند درصدی داشته است.قیمت مرغ روزانه مشخص می گردد.

بر اساس ابلاغ تصویب‌نامه هیات وزیران توسط معاون اول رئیس جمهور، سود بازرگانی واردات گوشت مرغ صفر شد.

تصویب‌نامه هیات وزیران درباره تعیین سود بازرگانی گوشت مرغ از سوی معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.

هیات وزیران در جلسه یکم مرداد ۱۴۰۲ به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی سود بازرگانی گوشت مرغ (به شرح ردیف تعرفه های مندرج در جدول زیر) را صفر تعیین کرد./تسنیم

وزیر جهاد کشاورزی گفت: نیاز بازار مرغ با جوجه‌ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه تامین می‌شود.

به گزارش سلام نو، «محمدعلی نیکبخت» در گفت و گویی اظهار داشت: رفع اختلال در توزیع نهاده‌ها و افزایش جوجه‌ ریزی، راه حل وزارت جهاد کشاورزی برای جلوگیری از التهاب بازار است.

وی افزود: در پنج روز گذشته، روزانه بیش از ۱۰ هزار تن کنجاله سویا برای تامین نیاز نهاده‌ای مرغداران به استان‌ها ارسال ‌شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی، اظهارداشت: در تیر ماه میزان جوجه‌ریزی به ۱۳۱ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه رسید و در مرداد ماه نیز دست‌کم ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی خواهیم داشت.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان تهران اضافه کرد: برخی از افراد چندین بار برای خرید مرغ اقدام می کنند و صف ایجاد می شود. برخی نیز در قالب هیات‌ها مراجعه کرده و تعداد بالا مرغ می‌خواهند. این افراد همین که مرغ تحویل می‌گیرند جلوی در خروجی با قیمت‌های بالاتر فروخته و سود می‌کنند.

وی افزود: مشکلی در تامین مرغ نداریم. مرغ به اندازه کافی وجود دارد و حتی گاهی با مازاد مرغ در میادین نیز مواجه می شویم. در بسیاری از موارد مرغ تامین شده ولی مشتری نبوده و مجبور شدیم مرغ های مازاد در میادین را منجمد کنیم.

بابایی با بیان اینکه در شرایط طبیعی روزانه تهران به ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ تن مرغ نیاز دارد، گفت: در ایام خاص مانند ماه رمضان، تاسوعا و عاشورا، مصرف مقداری بالا می‌رود. البته در برخی ایام نیز مصرف کاهش می‌یابد. بنابراین نیازمندی‌ها کمی متغیر است، ولی مدیریت می‌شود.

به گفته وی در سامانه میدان بهمن متوسط روزانه ۳۲۰ تن و در کل تهران بالاتر از ۱۲۰۰ تن مرغ توزیع می شود.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان تهران تصریح کرد: همچنین در حدود ۱۵ فروشگاه زنجیره‌ای مانند سپه، رفاه، اتکا و شهروند مرغ به اندازه کافی تامین شده و با قیمت مصوب هر کیلو ۷۵ هزار تومان عرضه می‌شود. همچنین در کنار آن کمبودهای ۱۶ شهرستان استان تهران را نیز از میدان بهمن تامین کردیم.

وی افزود: اتحادیه گوشت گوسفندی و گاوی نیز مرغ فروشی‌های فعال دارند که مرغ آنها نیز تامین و تحویل شده است. اتحادیه سوپر مارکت‌ها و پروتئینی نیز مرغ مورد نیاز خود را از میدان بهمن خریداری می‌کنند. همه این توزیع ها در سامانه ستکاوا(سامانه تامین و توزیع محصولات و فراورده های کشاورزی) انجام و بر این سامانه به صورت آنلاین نظارت می‌شود.

بابایی در ادامه تشریح کرد:مرغ با قیمت مصوب به اصناف تحویل داده می شود و آنها نیز باید با قیمت مصوب عرضه کنند. بازرس‌هایی در سطح شهر وجود دارند و رصدهایی انجام می شود و در صورت مشاهده تخلف، برخوردهای لازم با واحد متخلف صورت می گیرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای تامین مرغ هیات ها و نذورات تدابیری ویژه ای اتخاذ شده است؟ گفت: اغلب در این ایام هماهنگی خاصی را با امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی داریم مبنی بر اینکه قسمتی از مایحتاج مورد نیاز هیات‌ها مانند برنج، شکر، گوشت و مرغ را به صورت متمرکز در اختیار آنها قرار دهیم. در حقیقت در این ایام هیات‌ها می‌توانند با نامه امور مساجد و یا مراجعه مستقیم به اداره تبلیغات اسلامی اقلام مورد نیاز خود را تحویل بگیرند. هماهنگی‌هایی نیز بین فرمانداری، جهادکشاورزی، امور مساجد و اداره کل تبلیغات اسلامی انجام شده است. مقادیری مورد نیاز هیات ها نیز از سنوات قبل برآورد شده و هیات ها می توانند با مراجعه مستقیم یا به وسیله مباشرین از سردخانه ها اقلام مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی افزود: از این تعداد، 112 میلیون و 970 هزار قطعه مجوز جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها صادر شد، 13 میلیون قطعه نیز به این دلیل باقی ماند که جوجه تولیدی با مجوز‌های جوجه‌ریزی مطابقت نداشت.

جوجه‌ریزی افزایش یافت

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه ادامه داد: از 125 میلیون و 532 هزار جوجه یک روزه تولید شده در خرداد ماه سال جاری یک میلیون و 631 هزار قطعه آن از منشا واردات بوده است.

وی تصریح کرد: در تیر ماه سال جاری نیز 131 میلیون و 293 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده و برای تولید در اختیار واحدهای مرغ گوشتی قرار گرفت.

صدیق‌پور گفت: پیش بینی می‌شود که تولید جوجه یک روزه در مرداد ماه نیز در مقایسه با ماه قبل، 3 تا 4 میلیون قطعه افزایش یابد.

وی اظهار داشت: میزان تولید جوجه یک‌روزه در اسفند ماه به 90 میلیون قطعه کاهش یافته بود که اکنون تولید افزایش یافته است.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه ادامه داد: اثرات افزایش تولید جوجه یک روزه و جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کشور، از هفته آینده مشخص می‌شود و شاهد افزایش تولید و عرضه مرغ در کشور خواهیم بود.

صدیق‌پور گفت: با برنامه‌ریزی که در توزیع مرغ در کشور صورت می‌گیرد امیدارویم که قیمت مرغ در هفته آینده به قیمت‌های مصوب نزدیک و کمبود تولید رفع شود.

آیا این خبر مفید بود؟
اخبار مرتبط سایر رسانه‌ها
    اخبار از پلیکان
    ارسال نظر:

    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان